Pilakoutas Group: Ποιο Είναι Το Καλύτερο Κουπέ SUV στην Κύπρο για το 2021;

Απριλίου 19th 2021

Ο όρος «κουπέ» (coupé) χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει ένα δίθυρο σπορ αυτοκίνητο. Από την άλλη πλευρά, ένα τετράθυρο κουπέ έχει πιο σπορ εμφάνιση και κομψό στιλ. Με το που επινοήθηκε ο όρος αυτός, ήταν αναμενόμενο και για το SUV να σπεύσει να ενταχθεί στην κατηγορία, με τη δημιουργία του «SUV Coupe».

Το SUV κουπέ χαρακτηρίζεται από δυναμικές πλευρικές γραμμές και οροφή τύπου κουπέ, τα οποία του προσδίδουν μια σπορ σιλουέτα. Τα περισσότερα συμβατικά SUV είναι ευρύχωρα και λειτουργικά στο εσωτερικό τους, ωστόσο, οι δύο κατηγορίες διαφέρουν σε περισσότερα σημεία από όσα μπορείτε να σκεφτείτε... Σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο προηγούμενο άρθρο μας, όπου μιλήσαμε αποκλειστικά για τα συμβατικά αυτοκίνητα SUV!

 

Παρόλο που τα αυτοκίνητα SUV κουπέ δεν είναι για όλους, εξακολουθούν να εμφανίζουν υψηλές πωλήσεις παρά τη… μοναδική τους εμφάνιση, γεγονός που εξηγεί γιατί όλο και περισσότερες εταιρείες μπαίνουν στη συγκεκριμένη αγορά· όλα βέβαια χάρη στην BMW, η οποία πρώτη κατέστησε αυτό το αυτοκίνητο δημοφιλές.

Τώρα ας δούμε σε ποια αυτοκίνητα αναφερόμαστε· μοντέλα τα οποία άλλαξαν την πίστα στο παιχνίδι SUV κουπέ!

 

BMW X4:

 

«Το νέο BMW X4 συνδυάζει την αντοχή ενός οχήματος X με την ισχύ ενός σπορ αυτοκινήτου.» - Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής του BMW Group Design

 

Όποιες προκλήσεις κι αν προκύψουν, το BMW X4 είναι έτοιμο να τα αντιμετωπίσει. Η χαρακτηριστική πρωτοποριακή σκέψη της και οι κουπέ γραμμές καθρεφτίζουν το πάθος του για δράση. Χάρη στην πρωτοκλασάτη δυναμική του στην οδήγηση, η επαναστατικά ελαφριά κατασκευή με χαμηλό κέντρο βάρους και το ακόμη υψηλότερο πρότυπο απόδοσης συνθέτουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Το BMW X4 εντυπωσιάζει σε όλα τα επίπεδα με το αθλητικό στιλ και τη σπορ κομψότητά του· από τις δυναμικές πλευρικές γραμμές έως τον σχεδιασμό της οροφής, σε στιλ κουπέ, και από το μεγάλο και επίπεδο σπορ πίσω τμήμα του, καθώς και τον συνδυασμό στενών πλήρως LED πίσω φώτων, το BMW X4 είναι σίγουρα το SUV κουπέ που πρέπει να βάλετε στόχο!

Θέλετε κι άλλα;

Τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του BMW X4 διασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση, ενώ ένα ευφάνταστο σύστημα ψυχαγωγίας σας ψυχαγωγεί και σας ενημερώνει.

Τέλος, χάρη στις έξυπνες ψηφιακές παροχές του BMW ConnectedDrive, μπορείτε να παραμείνετε συνεχώς συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε στον δρόμο, για μια εύκολη και άνετη καθημερινή μετακίνηση.

 

BMW X6:

 

«Το νέο BMW X6 προκαλεί σίγουρα συζητήσεις. Ως πρώτο του είδους του, το X6 φέρνει περισσότερο από ποτέ στο προσκήνιο έναν ανεξάρτητο και ισχυρό χαρακτήρα.» - Domagoj Dukec, Επικεφαλής της BMW Design

 

Ένα έξυπνο θηρίο, γεννημένο ηγέτης!

Το εξαιρετικό σπορ σώμα του, καθώς και ο μοντέρνος διακριτικός σχεδιασμός εντοπίζονται στις υψηλού επιπέδου αποκλειστικές παροχές και στις ιδιαίτερα καινοτόμες ιδέες, όπως η εντυπωσιακή μπροστινή μάσκα BMW «Iconic Glow».

Όλα αυτά δείχνουν ένα μόνο πράγμα: την πλήρη υπεροχή, την οποία το νέο BMW X6 επιδεικνύει με άνεση σε οποιαδήποτε διαδρομή του, χάρη στον ισχυρό κινητήρα, τις αναρτήσεις ακριβείας και χαρακτηριστικά όπως το πακέτο xOffroad. Με το τελευταίο BMW X6 θα ανακαλύψετε μια «υπέρβαση κάθε προσδοκιών» σας χωρίς προηγούμενο.

Η σχεδιασμός του τελευταίου BMW X6 αποπνέει δύναμη και σθεναρή παρουσία. Η καλοδουλεμένη αισθητική του είναι αποτέλεσμα των δυναμικών αναλογιών και των επίπεδων επιφανειών του, ενώ η τεχνολογία του, συνώνυμη της σπορ αισθητικής σε κάθε περίπτωση, είναι έτοιμη για δράση!

Η νέα γενιά συστημάτων υποβοήθησης του BMW εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας όχι μόνο άνετα, αλλά και με ασφάλεια. Τέλος, τα μοναδικά χρώματα, σε συνδυασμό με δερμάτινες ταπετσαρίες και την εσωτερική διακόσμηση, κάνει το BMW X6 να ξεχωρίζει από μίλια μακριά!

 

 

RANGE ROVER VELAR:

 

Καθαρές γραμμές. Κομψότητα. Διακριτικότητα.

Το νέο Range Rover Velar είναι πρωτοπόρο στον τομέα της αφαιρετικής σχεδίασης.

Αυτό το SUV κουπέ αποπνέει μια τολμηρή, σύγχρονη και επαναστατική φιλοσοφία, που κόβει την ανάσα!

Η αεροδυναμική κατασκευή του βελτιώνεται από τις εντυπωσιακές διαστάσεις, τις νέες λαβές πόρτας και την ενσωματωμένη πίσω αεροτομή. Η θερμοτυπωμένη μάσκα αποτελεί τη σφραγίδα της μπροστινής του όψης.

Το Range Rover Velar έχει τέλεια ισορροπημένες αναλογίες. Η σχεδίασή του, που ξεκινά από το επίσημο δυναμικό μπροστινό τμήμα και μέσω μιας χυτής συνεχούς γραμμής κορυφώνεται σε ένα αιχμηρό και κομψά κωνικό πίσω τμήμα, είναι σήμα κατατεθέν της υπερήφανης κληρονομιάς του Range Rover και κάνει αυτό το SUV κουπέ να μαγνητίζει τα βλέμματα!

 

Πιθανόν, πιστεύετε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα αυτοκίνητα που θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα, αλλά αυτή τη φορά θέλαμε να την κρατήσουμε σύντομη, απλή αλλά δυναμική! Ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο: Αυτά τα SUV κουπέ έχουν σίγουρα το προβάδισμα… σε ολόκληρη τη διαδρομή!

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών μας στο Charalambos Pilakoutas Group.