Pilakoutas Group: Nissan Leaf – Το 100% Ηλεκτρικό Οικογενειακό Αυτοκίνητο

Μαρτίου 16th 2022

Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF είναι η απόλυτη έκφραση της βιώσιμης και έξυπνης οδήγησης. Άνετο και απλό στην οδήγηση, ειδικά μέσα στην πόλη, καλύπτει μια καλή και ευρεία γκάμα αναγκών, και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πιθανών αγοραστών.

Έξυπνη οδήγηση

Αυτό το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής Intelligent Driving (Έξυπνη Οδήγηση), όπως το e-Pedal και το ProPILOT, τα οποία σάς προσφέρουν μια δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Leaf είναι γρήγορος και απαλός, ενώ η τεχνολογία e-Pedal καθιστά ιδιαίτερα διασκεδαστική την οδήγηση του αυτοκινήτου στην πόλη. Τέλος, το σύστημα ProPILOT σας βοηθά να διατηρείτε μια ορισμένη απόσταση από το αυτοκίνητο μπροστά σας και, με βάση τη ροή της κυκλοφορίας, μπορεί να σταματήσει εντελώς το αυτοκίνητο και να σας επαναφέρει στην κατάλληλη ταχύτητα.

Το Nissan Intelligent Mobility σας προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σας αφήνει τον έλεγχο. Μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στον δρόμο μπροστά και να μειώσει το άγχος της οδήγησης, επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Επιλέξτε τη λειτουργία οδήγησης που σας ταιριάζει

Το Nissan LEAF προσφέρει δύο τρόπους οδήγησης, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πλήρως ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης.

Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις προσφερόμενες δυνατότητες, ενεργοποιήστε τη λειτουργία B Mode. Παρέχει αναγεννητική πέδηση, μέσω της οποίας η μπαταρία φορτίζεται, χωρίς όμως να θυσιάζεται η απόδοση του αυτοκινήτου.

Επιλέξτε τη λειτουργία ECO Mode για να μειώσετε την κατανάλωση του κινητήρα και να εξοικονομήσετε ενέργεια. Η λειτουργία αυτή ενισχύει επίσης την αναγεννητική πέδηση, ώστε να επεκτείνετε την απόδοσή σας.

 Για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα με το Nissan Leaf, επιλέξτε το B mode και το ECO mode ταυτόχρονα!

Η τεχνολογία στα καλύτερά της

Το πλήρως ηλεκτρικό Nissan Leaf είναι ένα πρακτικό και αποδοτικό οικογενειακό αυτοκίνητο τύπου hatchback που χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία.

 Η εφαρμογή NissanConnect Services παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών που διευκολύνουν τη συνδεσιμότητα με το αυτοκίνητό σας, την πλοήγηση και την οδήγησή σας, ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή σας οδήγηση.

Με τη μοναδική και εντυπωσιακή ψηφιακή οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε κάθε παράμετρο του ταξιδιού σας, από την ισχύ έως την κατανάλωση και την πλοήγηση, θα έχετε πάντα τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όποτε τις χρειάζεστε!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Nissan για smartphone προκειμένου να ελέγξετε τη φόρτιση της μπαταρίας ή να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο θερμοκρασίας πριν μπείτε στο αυτοκίνητο.

Το Apple CarPlay®, το οποίο περιλαμβάνει τον φωνητικό έλεγχο Siri, επιτρέπει την πρόσβασή σας στις αγαπημένες σας επαφές, τις εφαρμογές μηνυμάτων, τη μουσική και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες φωνητικές εντολές που είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο για να παίξετε το αγαπημένο σας τραγούδι, να αλλάξετε τον τελικό προορισμό σας, ή ακόμη και να απαντήσετε σε ένα μήνυμα κειμένου ενώ τα χέρια σας παραμένουν στο τιμόνι.

Μπορείτε επίσης να βρείτε κάθε πληροφορία σχετικά με τα προηγούμενα ταξίδια σας, όπως την κατανάλωση, τον αριθμό των ταξιδιών, την απόσταση που διανύσατε κ.ά.

Σε περίπτωση βλάβης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εικοσιτετράωρο πάροχο υπηρεσιών μέσα από το αυτοκίνητό σας πατώντας ένα εικονικό κουμπί στην οθόνη πλοήγησης ή στην εφαρμογή για smartphone, και τότε ένας εξειδικευμένος αντιπρόσωπος θα μπορέσει να σας βοηθήσει.

Ενδεικτικά, άλλες επί πληρωμή υπηρεσίες που μπορείτε να προσθέσετε στο Nissan Leaf σας είναι: wifi αυτοκινήτου, χάρτες και ζωντανή ενημέρωση για την κυκλοφορία, έξυπνες ειδοποιήσεις για υπέρβαση συγκεκριμένου ορίου ταχύτητας, και άλλες υπηρεσίες απομακρυσμένου ελέγχου.

Τροφοδοσία

Το Nissan LEAF σας μπορεί να φορτιστεί με διάφορους τρόπους, τόσο στο σπίτι όσο και στον δρόμο!

Χρησιμοποιώντας ένα από τα παρεχόμενα καλώδια, μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας με τον παραδοσιακό τρόπο – απλώς βάζοντάς το σε μια τυπική οικιακή πρίζα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Φορτίστε το Nissan LEAF στο 100% σε 7 με 8 ώρες χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή Nissan AC που έχει εγκατασταθεί στο αυτοκίνητο από επαγγελματίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το Nissan LEAF σας σε έναν φορτιστή ταχείας φόρτισης CHAdeMO και να ανεβάσετε την μπαταρία από το 20% στο 80% μέσα σε περίπου 60 λεπτά.

Στο εσωτερικό του νέου Nissan Leaf

Αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ό,τι πιο σύγχρονο και εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός και το χαμηλό κέντρο βάρους του εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση, αλλά και το μοναδικό του προφίλ επίσης ξεχωρίζει!

Τα γνήσια αξεσουάρ Nissan σάς επιτρέπουν να δώσετε ξεχωριστή προσωπικότητα στο Leaf σας. Σχεδιασμένα για να τραβάνε τα βλέμματα, αλλά και να προκαλέσουν με την πρωτοπορία τους, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, από ανταύγειες αμαξώματος μέχρι φινιρίσματα και ιδιαίτερες ζάντες αλουμινίου.

Με μια ματιά, δείτε τι θα βρείτε μέσα στο Nissan Leaf:

 

Άνετα καθίσματα για τέσσερις ενήλικες

Μεγάλο πορτμπαγκάζ

Άπλετο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια

Προβολείς LED για μέγιστη ορατότητα και ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση

Μοναδικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, που προσδίδουν μια πιο σπορ εμφάνιση στο αυτοκίνητο

Λεπτομέρειες σε αποχρώσεις του μπλε σε πολλά σημεία στο εσωτερικό

4 κάμερες οι οποίες δημιουργούν μια εικονική θέα 360°, επιτρέποντας την καλύτερη προβολή ολόκληρου του αυτοκινήτου, μπρος, πίσω και στα πλάγια.

Στο σύνολό του, το νέο Nissan Leaf προτείνει έναν νέο τρόπο οδήγησης, τόσο φυσικό που θα σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν επιλέξατε νωρίτερα την ηλεκτροκίνητη οδήγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε ένα test drive με το νέο μας Nissan Leaf, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών μας στο Char. Pilakoutas Group.