Το νέο Nissan X-Trail - Το οικογενειακό ηλεκτροκίνητο crossover

Φεβρουαρίου 20th 2023

Ποιος φανταζόταν ότι η ηλεκτροκίνηση θα μπορούσε να είναι τόσο συναρπαστική;

Το ολοκαίνουριο Nissan X-Trail e-POWER ήρθε για να σας προσφέρει μια μοναδική ηλεκτρική εμπειρία και να κάνει την οδήγησή σας σκέτη απόλαυση!

Το νέο Nissan X-trail είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο σύστημα κίνησης e-POWER της Nissan, το οποίο προσφέρει την αίσθηση ενός ηλεκτρικού οχήματος χωρίς όμως την ανάγκη φόρτισης, καθώς και απεριόριστη αυτονομία.

Εάν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να μεταβείτε σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το Nissan X-Trail e-POWER είναι η ιδανική λύση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Nissan X-Trail e-Power συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα (ή δύο), προκειμένου να επιτύχει χαμηλό λειτουργικό κόστος και την εμπειρία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το X-Trail e-Power μοιάζει με ένα EV διευρυμένης εμβέλειας, με τη διαφορά ότι η μπαταρία του είναι πολύ μικρότερη (2,1 kWh) και δεν φορτίζεται στην πρίζα.

Η τεχνολογία e-POWER προσφέρει μια αθόρυβη και ομαλή εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, εξασφαλίζει μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χάρη στις μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το σύστημα e-Pedal, όπου χρησιμοποιείτε μόνο το πεντάλ του γκαζιού, τόσο για να επιταχύνετε όσο και για να φρενάρετε. Με το e-Pedal, μπορείτε να αποφύγετε την κίνηση του ποδιού ανάμεσα σε δύο πεντάλ όταν σταμάτε και ξεκινάτε κάθε λίγο και λιγάκι στην κίνηση ή όταν οδηγείτε σε ανηφόρα. Σε συνδυασμό με τον αθόρυβο κινητήρα, αυτό  καθιστά την οδήγηση περισσότερο άνετη και ευχάριστη στο σύνολό της.

Χάρη στις έντονες γραμμές και την επιβλητική μάσκα του, το νέο X-Trail φαίνεται πολύ πιο επιθετικό από το μικρό του αδερφάκι, το Qashqai. Στο εσωτερικό, το X-Trail είναι αισθητά πιο ευρύχωρο, με άπλετο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια.

 Το Nissan X-Trail έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους που κατανοούν τις ανάγκες των οικογενειών που μεγαλώνουν συνεχώς, οπότε έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε με ένα επιπλέον ζευγάρι θέσεων... Με την  προαιρετική χωρητικότητα 7 επιβατών, μπορείτε να βρείτε την τέλεια διάταξη για όλη την οικογένειά σας.

Το νέο Nissan X-Trail κυκλοφορεί στη στάνταρ έκδοσή του με βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας. Τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας εντοπίζουν, ειδοποιούν και αντιδρούν στην κατάσταση γύρω σας κατά την οδήγηση. Το Nissan σάς προσέχει σε κάθε στροφή, στον αυτοκινητόδρομο ή στην πόλη, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ProPILOT Assist.

Το ProPILOT Assist, με τεχνολογία ασφαλείας Navi-Link, σας κρατά πάντα στη μέση της λωρίδας σας, σε προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Χρησιμοποιεί μάλιστα ενσωματωμένους χάρτες TomTom προκειμένου να σας ενημερώνει για στροφές, διασταυρώσεις, ολισθηρούς δρόμους και πολλά άλλα.

Όταν έχετε θέα 360 μοιρών γύρω από το όχημά σας, το παρκάρισμα γίνεται πολύ πιο εύκολο. Βλέπετε κοντινά πλάνα του μπροστινού μέρους, του πίσω μέρους και του πεζοδρομίου σε ξεχωριστά κομμάτια της οθόνης, καθώς και ειδοποιήσεις για αντικείμενα που κινούνται σε κοντινή απόσταση.

Η νυχτερινή οδήγηση είναι ασφαλέστερη με προβολείς οι οποίοι προσαρμόζουν αυτόματα την έντασή τους ώστε να μην τυφλώνουν τους οδηγούς που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα και επανέρχονται όταν τους προσπερνάτε.

Είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι το X-Trail έχει βραβευτεί από το Euro NCAP με 5 αστέρια ασφαλείας έπειτα από ανεξάρτητες δοκιμές ασφάλειας .

Η μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 12,3" και η εφαρμογή NissanConnect Services σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής και διάφορες εφαρμογές, να ορίσετε τον προορισμό σας κ.ά.

Μείνετε συνδεδεμένοι με το In-Car WiFi, το οποίο υποστηρίζει πολλές συσκευές, καθώς και τις μπροστινές και πίσω θύρες USB-A και USB-C. Με το ασύρματο Apple CarPlay του ολοκαίνουριου X-Trail όλα είναι πιο τακτοποιημένα, ενώ η ασύρματη φόρτιση είναι ιδανική για το συμβατό smartphone σας. Το Android Auto είναι επίσης διαθέσιμο, αν και απαιτεί ενσύρματη σύνδεση.

Ρυθμίστε και ελέγξτε τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας από τις συσκευές σας μέσω του Google ή Amazon Alexa Assistant, ή την εφαρμογή smartphone για απίθανη ευκολία. Ο έλεγχος κλειδώματος, προβολέων και άλλες λειτουργίες, όπως ο Βοηθός Φωνητικού Ελέγχου είναι επίσης διαθέσιμες.

 Έξυπνο και ευρύχωρο, κομψό και αξιόπιστο, το νέο Nissan X-Trail ήρθε για να προσφέρει μια πλήρη ηλεκτρισμένη εμπειρία οδήγησης και να προσφέρει άνεση στις οικογενειακές σας περιπέτειες. Η τεχνολογία Nissan e-4ORCE AWD, η οποία προσφέρει ακόμα πιο ελεγχόμενη και σταθερή οδήγηση, είναι επίσης διαθέσιμη.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε ένα test drive;

Η ομάδα πωλήσεών μας, του Ομίλου Πηλακούτα, είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας!