Όμιλος Πηλακούτας: Σας παρουσιάζουμε την πλήρως ηλεκτρική Jaguar I- Pace

Απριλίου 14th 2022

Η Jaguar I-Pace είναι αυτό που λέμε «αυτοκίνητο για πραγματικούς οδηγούς»!

O όμορφος και ιδιαίτερα αεροδυναμικός σχεδιασμός της Jaguar I-Pace είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός, καθώς της επιτρέπει να σκίζει τον αέρα με τη μέγιστη απόδοση και σταθερότητα. Με λίγα λόγια, το αυτοκίνητο αυτό συνδυάζει τέλεια την εξελιγμένη τεχνολογία με την πρακτικότητα και τον καταπληκτικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Η I-PACE είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κύπρο, το οποίο διαθέτει εξαιρετικά αεροδυναμική σχεδίαση και χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας (0,29 Cd), ώστε να προσφέρει τη μέγιστη αποδοτικότητα ενώ σκίζει τον αέρα με τη βέλτιστη αυτονομία και σταθερότητα. Η ρέουσα μεσαία σχεδιαστική γραμμή του, η εντυπωσιακή καμπύλη του καπό, αλλά και οι χαρακτηριστικές πίσω καμπύλες αυτού του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, θα σας ενθουσιάσουν από κάθε άποψη.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε την I-PACE σας επιλέγοντας διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, πακέτα γραφικών, τροχούς, καθώς και ιδιαίτερα αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη γκάμα, ώστε να συνθέσετε το ιδανικό όχημα για εσάς, το οποίο θα εκφράζει τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας και θα ταιριάζει σε αυτές.
Πιο συγκεκριμένα, η Jaguar I-PACE Black σάς προσφέρει λεπτομέρειες Gloss Black, τροχούς 20" και πανοραμική οροφή ως στάνταρ χαρακτηριστικά, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν μια ήδη εντυπωσιακή εξωτερική εικόνα.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός και απλός, με κομψές λεπτομέρειες και σαρωτικές γραμμές, ενώ χάρη στον σχεδιασμό του συστήματος ηλεκτροκίνησης, εξοικονομείται περισσότερος χώρος στο εσωτερικό, γεγονός που καθιστά την I- Pace όσο το δυνατόν πιο άνετη. Διαθέτει πέντε κανονικά καθίσματα και άφθονους αποθηκευτικούς χώρους: ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ, άνω των 1.453 λίτρων, και μπροστινό αποθηκευτικό χώρο 27 λίτρων.

Επιπλέον, οι δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας μπροστά και ένας πίσω) εξασφαλίζουν τετρακίνηση σε κάθε Jaguar I-Pace. Διασφαλίζουν επίσης εξαιρετική απόδοση 394 ίππων με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα. Το ταμπλό χειρισμού της I-Pace διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών, από όπου ελέγχονται οι λειτουργίες δορυφορικής πλοήγησης, τηλεφώνου και ραδιοφώνου, όπως και σε άλλες Jaguar, καθώς και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Pivi Pro, που σας επιτρέπει να αλλάζετε τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας είναι στάνταρ σε κάθε Jaguar I-Pace. Επίσης, ενσωματώνεται η λειτουργία αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, η οποία προβάλλει επίσης το τρέχον όριο ταχύτητας στο ταμπλό σας.

Όσον αφορά την μπαταρία του αυτοκινήτου, ένας φορτιστής 7 kW θα χρειαστεί περίπου 12 ώρες για να φορτίσει πλήρως την I-Pace, ενώ ένας φορτιστής 50 kW θα χρειαστεί περίπου 1,5 ώρα. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορεί να σας προσφέρει αυτονομία έως και 470 χιλιομέτρων. Μπορείτε να φορτίσετε την I- PACE σας στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα απλό (οικιακό) καλώδιο φόρτισης, ή έξω από αυτό, χρησιμοποιώντας ένα δημόσιο καλώδιο φόρτισης. Απλή και βολική φόρτιση, σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και μια πιο οικολογική εμπειρία οδήγησης. Τι άλλο να πει κανείς… Ο συναρπαστικός ηλεκτρικός κόσμος της Jaguar σάς περιμένει!

Από κάθε άποψη, η Jaguar I-Pace είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κύπρο, καθώς παρέχει έναν εξαιρετικά πρακτικό και ευέλικτο συνδυασμό επιδόσεων, απόδοσης, αυτονομίας και πολυτέλειας, διατηρώντας παράλληλα την πρακτικότητα και την ευελιξία ενός μεσαίου μεγέθους SUV. Όλα αυτά την καθιστούν το τέλειο όχημα για τη σύγχρονη επιχείρηση και την καθημερινότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες, ή για να κλείσετε ένα test drive με την Jaguar I- Pace, ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κύπρο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών μας στον Όμιλο Πηλακούτα.