Μηνυμα Προεδρου & Διευθυνοντος Συμβουλου

Τα θεμέλιά μας

Μήνυμα Προέδρου

Όταν βάλαμε τις βάσεις ενός ισχυρού και πρωταγωνιστικού ομίλου στην αγορά αυτοκινήτων και βιομηχανικών ειδών στην Κύπρο, αποφασίσαμε πως για να πετύχουμε το στόχο μας θα έπρεπε να βάζουμε τον πήχη διαρκώς πιο ψηλά. Αυτή η φιλοσοφία της συνεχούς εξέλιξης είναι πλέον κομμάτι του DNA μας. Με την εμπιστοσύνη των πελατών μας γίναμε πρωταγωνιστές. Πρωταγωνιστές στον τομέα μας.

Οι εταιρίες του ομίλου επιβεβαιώνουν στην πράξη την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία τους. Με νέες υπηρεσίες για τους πελάτες μας και νέα προϊόντα είμαστε στην αιχμή των εξελίξεων.


Κόδρος Πηλακούτας
Πρόεδρος

Μήνυμα CEO

Οι διαχρονικές επιχειρηματικές δυνάμεις του Ομίλου Πηλακούτα, δηλαδή η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η ποιότητα των προϊόντων μας, αποδείχθηκαν καθοριστικές στη διαμόρφωση της πορείας μας. Και αν την ποιότητα των προϊόντων μας την εγγυώνται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων και βιομηχανικών ειδών στον κόσμο, την ποιότητα των υπηρεσιών μας τη διασφαλίζει ο επαγγελματισμός, η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και το μεράκι του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου μας. Ξέρουμε πως οι πελάτες μας έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Από έναν όμιλο που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και από καταξιωμένα Brands που βρίσκονται στην κορυφή, δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.


Χαράλαμπος Πηλακούτας
CEO